Política de privacitat

Mitjançant aquest avís, el Ball d’en Serrallonga de l’Escarabina informa els usuaris de la pàgina web de la seva política de protecció de dades de caràcter personal.

La utilització del lloc web de El Ball d’en Serrallonga de l’Escarabina i de qualsevol dels serveis que s’hi incorporen pressuposa la plena acceptació de les condicions que es manifesten en la política de privadesa que s’exposa.

Recollida de dades i consentiment per a tractar-les

En compliment de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades personals que se sol·liciten en els nostres formularis o que ens puguin ser facilitades per mitjà de les nostres adreces de correu electrònic s’inclouran als nostres fitxers de dades personals, la responsable i titular dels quals és El Ball d’en Serrallonga de l’Escarabina. Així mateix, quan una persona emplena qualsevol dels formularis amb les dades personals que se sol·liciten i n’accepta l’enviament o ens envia un missatge electrònic amb dades personals, autoritza –i ho consent– expressament a Serrallonga de l’Escarabina a tractar i incorporar als nostres fitxers les dades personals facilitades i totes les dades que es generin en relació amb la seva participació o ús dels diferents productes o serveis que s’ofereixen en aquesta pàgina web, si bé amb caràcter revocable, i sense efectes retroactius, i accepta les condicions del tractament expressades a continuació.

Així mateix, informem que totes les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals i que els nostres fitxers estan inscrits legalment en el Registre General de l’Agència Catalana de Protecció de Dades.

El Ball d’en Serrallonga de l’Escarabina no es responsabilitza del tractament de les dades personals de les pàgines web a què l’usuari pugui accedir per mitjà dels diferents enllaços que conté la nostra pàgina web.

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a l’Estat espanyol, a la qual queden sotmeses les persones, tant nacionals com estrangeres, que utilitzin aquest web.

Finalitats del tractament

Les dades que sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat amb la qual es recullen, mai no seran utilitzades amb una finalitat diferent d’aquesta per a la qual han estat cedides, i en cap cas l’usuari no està obligat a facilitar-nos-les; no obstant això, són absolutament necessàries per a poder portar a terme els serveis que li oferim.

Llevat que específicament s’estableixi el contrari, es considerarà necessari emplenar tots els camps de cada formulari, per a la qual cosa l’usuari haurà d’emplenar els formularis amb dades vertaderes, exactes, completes i actualitzades. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe i indirecte, que ocasioni a El Ball d’en Serrallonga de l’Escarabina o a qualsevol tercer per emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades o amb dades de tercers.

La nostra pàgina web obté les dades personals de l’usuari mitjançant la recepció de diversos formularis i per mitjà del correu electrònic, amb la finalitat de respondre les preguntes realitzades a través del formulari de contacte.

El Ball d’en Serrallonga de l’Escarabina es reserva el dret de decidir la incorporació o no incorporació de les dades d’aquestes persones als seus fitxers.

Exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades personals

Pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les teves dades personales des d’aquí.

Seguretat

El Ball d’en Serrallonga de l’Escarabina, en resposta a la confiança dipositada en nosaltres i tenint en compte la importància en matèria de protecció i confidencialitat que requereixen les dades personals de l’usuari, l’informa que ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a salvaguardar-ne la seguretat tal com exigeix la normativa vigent que regula el reglament de mitjans de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Cessió de dades

L’informem que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament en l’àmbit intern i per a les finalitats indicades, de manera que no les cedim ni comuniquem a cap tercer, llevat que l’usuari ens hi autoritzi expressament i en els casos previstos legalment.

Galetes (Cookies)

Amb aquest avís, El Ball d’en Serrallonga de l’Escarabina comunica als usuaris que utilitzen galetes (cookies) quan naveguen per les diferents pantalles i pàgines del web. Les galetes utilitzades per El Ball d’en Serrallonga de l’Escarabina són emmagatzemades al disc dur de l’usuari però no poden llegir les dades contingudes al disc ni els arxius galeta creats per altres proveïdors. El Ball d’en Serrallonga de l’Escarabina utilitza les galetes amb l’objectiu de reconèixer els usuaris que s’hagin registrat i poder-los oferir més bon servei i més personalitzat. Així mateix, són utilitzades per a obtenir informació totalment anònima sobre dades d’accés (data, hora, minut, freqüència, etc.), per a mesurar alguns paràmetres de trànsit en la pròpia pàgina web i calcular el nombre de visites, de manera que El Ball d’en Serrallonga de l’Escarabina pugui enfocar i ajustar els serveis oferts més efectivament. No obstant això, l’usuari podrà impedir la generació de galetes amb l’opció corresponent que tingui el seu programa navegador. En aquest cas, la pàgina web continuarà essent operativa, però sense els avantatges de la personalització.

Consulteu la política de galetes aquí.

Comunicacions comercials per correu electrònic

En compliment de l’article 21 de la Llei de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials per mitjà del correu electrònic que prèviament no hagin estat autoritzades expressament pels destinataris, l’informem que l’acceptació d’aquestes condicions d’ús i política de privacitat, implica la seva autorització expressa per a fer-li enviaments informatius per aquest mitjà a l’adreça facilitada.

No enviarem comunicacions comercials, publicitaries ni promocionals.

Modificació d’aquesta política de privacitat

Aquesta política de privacitat ha estat establerta amb data 05/08/2015. El Ball d’en Serrallonga de l’Escarabina es reserva el dret en el futur de modificar la seva política de protecció de dades d’acord amb el seu criteri o a causa d’un canvi legislatiu, jurisprudencial o en la pràctica empresarial. Si El Ball d’en Serrallonga de l’Escarabina hi introdueix alguna modificació, el nou text serà publicat en aquesta mateixa pàgina, on l’usuari podrà tenir coneixement de la política de protecció de dades. Sigui com sigui, la relació amb l’usuari es regirà per les normes previstes en el moment precís en què s’accedeix al lloc web i, en conseqüència, és obligatori llegir-les cada vegada que ens faciliti les seves dades per mitjà del nostre web.